Galleberg Bolig AS

Referansekunder innen renhold

 

«Som eiendomsutvikler er jeg opptatt av vedlikehold, da dette er alfa og omega i vårt firma. På mine eiendommer ser jeg tydelig forskjell på renhold av næringsbygg med bruk av Enjo kontra annet type renhold. Flatene blir blankere, jeg trenger ikke lenger bruke penger på boning, da det holder med renhold to ganger per uke»

Robert Ekeberg, daglig leder Eksakt Eiendom & Invest AS

- Eksakt Eiendom & Invest AS ble etablert i 2006, med tanke på fremtidige investeringer i fast eiendom og investerings prosjekter. Vi har i dag ca 3000m2 med utleiet areal innenfor næring og boliger.

- i kombinasjon med eget bygg firma, Eksakt Bygg AS har man uante muligheter innenfor privatkunder, næringskunder og utvikling av egene eiendommer.

 

«Jeg har i gjennom årenes løp brukt mye penger på såpe, kjemikalier, sprayflasker og anbefalte produkter. Etter at våre selskapslokaler nå blir rengjort med Enjos vaskefibre, blir det skinnende rent og det lukter godt treverk av de gamle tømmerveggene. Det blir lysere, holder seg renere lengre, og ikke minst tiden jeg bruker på å vaske går mye raskere!»

Bjørg Halvorsen, Sundby Gård StorsandDet er tydelig at utstyret til renholderen som er viktigste i renholdsjobben. Etter at kontorene våre ble rengjort med Enjo, har vi fått en «annen» farge på våre gulv. Vi trodde vi hadde grått gulvbelegg, nå har vi fått lyse blått!»

Nina Pettersen, Hurum Rør AS

«Det lukter ikke såpe når gulvene våre er vasket med Enjo, det lukter rent!»

Kirsten og Stein, Oslo


“Kontoret mitt rengjøres med Enjo. Det ser, lukter og føles rent. Det er godt å vite
at det verken ligger igjen kjemikalierester eller tømmes ut kjemikalierester med vaskevannet.”

Advokat Knut A. Øvergaard, kontor i Sætre


Vi er veldig heldige her på jobben i Åsveien, for her blir det rengjort med enjo fiber to ganger i uken.
Overflatene skinner og det kjennes godt ut.

Vennlig hilsen Tone Grimsrud, Interiørarkitekt MNIL® VIPPI AS«Etter snart 30 år i Norge, tror jeg nå Norge er klar for en mer miljøvennlig
og enklere måte å utføre renhold ute, inne, på hytta, i båten, på jobben og fjeset!»

Per Øystein Lohne, salgsdirektør, Enjo Norge AS

Ring oss i dag! 
Mobiltelefon: 91917098

Galleberg Bolig AS

Tømmerveien 14, 3474 Åros
Mobil: 901917098
E-post: sissel@galleberg-bolig.no
Org. nr. 985 331 685

Foto: fotokristoffer.no